Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Seks met een dwarslaesie

Door een dwarslaesie verandert uw hele leven. Dit heeft ook effect op uw seksleven. Bij geen of een verminderd gevoel in de geslachtsdelen is het belangrijk de gevoelens en mogelijkheden opnieuw te ontdekken. Neem de tijd om aan de nieuwe manier van vrijen te wennen.

Wel of geen natuurlijke erectie?
Samen met de hersenen vormt de ruggenmerg het centraal zenuwstelsel. De ruggenmerg transporteert signalen vanuit de hersenen naar de rest van het lichaam. Signalen vanuit organen en de huid worden terug getransporteerd naar de hersenen. Bij een dwarslaesie is de ruggenmerg beschadigd, er worden geen signalen meer doorgegeven. De plaats van een dwarslaesie bepaald wat je wel of niet kunt. De mate van verlamming en gevoelloosheid is bepalend voor je seksleven.

Reflexerectie
In de eerste 6 tot 8 weken na het ontstaan van de dwarslaesie is het meestal niet mogelijk een erectie te krijgen. Na verloop van tijd lukt het soms wel een stijve penis te krijgen door streling. Dit heet een reflexerectie. U voelt dan niets maar penetratie is wel mogelijk. Een reflexerectie kunt u ook proberen op te wekken door de slappe penis in de vagina te brengen en met de penetratie te beginnen.

Seks zonder natuurlijke erectie
Mannen zonder gevoel in hun penis kunnen geen natuurlijke erectie krijgen. Zonder erectie is het echter niet onmogelijk om seks te hebben. De Vacurex erectiepomp kan u helpen een erectie te krijgen. Deze zal niet zo stevig worden als voor de dwarslaesie maar zeker voldoende om te kunnen penetreren. De luchtdichte cilinder wordt over de lengte van de penis geplaatst waarna deze vacuüm zuigt. De vacuümpomp zuigt de cilinder luchtdicht. De zwellichaampjes in de penis worden op een kunstmatige manier opgerekt. Het bloed wordt naar de zwellichamen van de penis gestuwd. Hierdoor vullen de zwellichamen zich met bloed, zoals dat ook gebeurt tijdens het krijgen van een erectie op de natuurlijke manier. Door de verhoging van de bloedsomloop in de bloedvaten, de zenuwen, de zwellichamen en het spierweefsel van de penis ontstaat er een erectie. De drukring zorgt dat het bloed niet meteen weer terug stroomt als u de vacuümcilinder verwijdert.

Standjes
Sommige standjes zullen door de dwarslaesie niet meer mogelijk zijn. Ga samen met uw partner opzoek naar standjes die nog wel lukken en voor beide prettig zijn. Zo kan uw partner bijvoorbeeld bovenop u gaan zitten terwijl u op uw rug ligt.

Orgasme
Voor mannen met een dwarslaesie is het vaak lastig een orgasme te krijgen. Toch is het niet helemaal uitgesloten. Vaak zijn andere delen van het lichaam extra gevoelig. Bij aanraking van deze erogene zones kan soms bijna een orgasme benaderd worden. Belangrijk is dus om het gevoel opnieuw te ontdekken.

Zaadlozing
Het kan echter zijn dat de zaadlozing tijdens het orgasme uitblijft. Door beschadigingen aan andere zenuwen kan de kringspier tussen de urinebuis en de blaas niet goed werken. Hierdoor komt het sperma in de blaas terecht en komt er geen zaadlozing uit de penis. Dit is niet schadelijk, het sperma zal met de urine afgevoerd worden.