Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Erectieproblemen door overgewicht

Overgewicht of diabetes kan vervelende gevolgen voor uw seksleven hebben. Niet alleen ondervinden diabetespatiënten praktische problemen zoals het in de weg zitten van de buik. Veel patiënten hebben ook last van erectieproblemen. Deze erectieproblemen kunnen lichamelijke en psychische oorzaken hebben.

Psychische oorzaken
Het hebben van overgewicht of diabetes kan een man erg onzeker maken. Een depressie, stress of een negatief zelfbeeld verstoren de (seksuele) relatie. Hierdoor kan het lastiger worden tijdens de seks te ontspannen en een goede erectie te krijgen. Wanneer dit meerdere keren voor komt kan het de onzekerheid nog meer versterken. Het krijgen van een erectie wordt steeds moeilijker.

Op dit moment is het belangrijk met uw partner te praten over uw probleem en onzekerheid. Samen kunt u naar een oplossing zoeken. Maak bijvoorbeeld gebruik van een uitgebreid voorspel met veel knuffelen en strelen. Dit helpt u om te ontspannen. Laat uw partner uw penis masseren zodat de bloedtoevoer gestimuleerd wordt. Neem rustig de tijd om uw penis tot een harde erectie te brengen. Lukt dit niet dan kan de Vacurex erectiepomp u hierbij ondersteunen.

Lichamelijke oorzaken
Erectieproblemen zijn vaak het gevolg van complicaties aan de zenuwbanen. Door een langdurige slechte instelling van de bloedglucosewaarde beschadigen de zenuwen. De zenuwen geven niet genoeg seksuele prikkels door om een goede erectie te kunnen krijgen. Ook speelt een verslechterde doorbloeding van de kleine bloedvaten hierbij een grote rol. Wanneer er niet genoeg bloed in de penis stroomt ontstaat er geen of een slappe erectie.

Een verstoorde zenuwwerking kan ook tot gevolg hebben dat een man droog klaarkomt. De kringspier tussen de urinebuis en de blaas sluit tijdens een orgasme waardoor het sperma in de blaas wordt geperst. Er komt bij het orgasme dus geen sperma naar buiten. Het sperma wordt later via de urine afgevoerd, de urine zal er troebel of vlokkerig uit zien.

Diabetespatiënten hebben vaak een verlaagd testosterongehalte. Hierdoor wordt het libido minder, ze hebben minder zin in seks. Ook lukt het niet meer om voldoende seksueel geprikkeld te raken om een erectie te krijgen.

Bepaalde medicijnen zoals medicatie tegen hoge bloeddruk, maagzweren en depressie kunnen ook bijwerkingen hebben die leiden tot seksuele problemen.

Oplossingen
Allereerst is het natuurlijk belangrijk iets aan het overgewicht te doen. Een arts of diëtist kan u hier eventueel bij helpen. Zorg voor een gezonde leefstijl, gezond eten, voldoende beweging en stop met roken, drugs en alcohol. Wanneer uw weer op een gezond gewicht bent zult u zien dat al veel problemen minder worden. Natuurlijk gaat dit niet van de een op de andere dag. Ook kan diabetes blijvende schade aan de zenuwen en bloedvaten veroorzaken. De Vacurex erectiepomp kan u helpen toch een goede erectie te krijgen. Door de vacuümdruk worden de zwellichaampjes opgerekt. Er stroomt weer voldoende bloed naar de penis om tot een goede erectie te komen.