Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Heeft u een vraag over Vacurex?

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen over de Vacurex handpomp en/of de Vacurex elektrische pomp vinden. Staat uw vraag er niet tussen en heeft u vragen over Vacurex? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestellen

Hoe maak ik de Vacurex pompen schoon?

Alle onderdelen zijn makkelijk schoon te houden door ze met lauw water af te nemen. Denk er wel om dat de elektrische pomp alleen van de buitenkant nat wordt, en dat de binnenkant droog blijft.

Ik heb zo hard gepompt dat de hendel van het pompje is afgebroken. Valt dat onder de garantie?

Als onze pompen zijn van goede kwaliteit en kunnen een leven lang mee gaan als u de pomp met beleid gebruikt. U hoeft niet hard te pompen, des gewenst pompt u een keer extra. Als u de pomp onjuist of voor andere zaken gebruikt dan om de erectie op te wekken kan de pomp stuk gaan. U verliest dan ook het recht op garantie.

Ik krijg de drukring niet om de cilinder

Om de drukring gemakkelijk om de cilinder te krijgen plaatst u de kegel op de cilinder. Smeer de kegel en de cilinder in met glijmiddel en schuif de ring via de kegel over de koker.

Past de erectiepomp om iedere penis?

Ja de cilinder is groot genoeg voor iedere penis. Er worden verschillende maten afsluitringen bij de vacuümpomp geleverd voor een smalle of brede penis.

Hoe zet ik de de pomp in elkaar? Hoe breng ik de pomp aan?

Voor het in elkaar zetten en het aanbrengen van de Vacurex pomp kunt u de video's op de homepagina bekijken. Ook kunt u de Vacurex handleidingen downloaden.

De drukring die ik over mijn penis moet trekken om te zorgen dat ik mijn erectie behoud is stuk getrokken. Kan ik hier nieuwe voor bestellen?

Ja, op de bestelpagina kunt u de drukringen bestellen en afrekenen. De onderdelen worden dan direct naar u toe gestuurd.

Welke maat drukring moet ik gebruiken?

Er worden verschillende maten drukringen bij de vacuümpomp geleverd. Probeer de verschillende ringen uit om te kijken wat voor u het beste resultaat geeft. Bij het gebruik van een te grote ring kan er bloed uit de penis terug stromen waardoor de erectie niet lang genoeg aanhoudt.

Hoe lang mag de drukring blijven zitten?

Na de seks dient de drukring zo snel mogelijk verwijderd te worden. Pas ook op dat u niet in slaap valt met de drukring nog om uw penis. Wij adviseren de drukringen niet langer dan 30 minuten om de penis te houden. Eventueel kunt u de penis daarna langzaam slap laten worden en het bloed terug laten lopen. Na enige tijd kunt u de penis weer opnieuw tot een erectie pompen.

Kan ieder glijmiddel gebruikt worden in combinatie met de vacuümpomp?

In principe kan ieder glijmiddel gebruikt worden, dit brengt geen schade toe aan de pomp. Wel kan een glijmiddel van mindere kwaliteit het gebruiksgemak verminderen. Wij raden daarom aan om een goed glijmiddel te gebruiken zoals VacuGlide, deze is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de vacuümpomp. Let op: niet ieder glijmiddel is ook geschikt in combinatie met het gebruik van een condoom. Het kan het latex oplossen.