Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Klantervaringen

U bent echt niet de enige

Ruim 17% van de Nederlandse volwassen mannen heeft er wel eens of geregeld last van: Erectieproblemen. Denk dus niet dat het alleen u overkomt. Dit houdt in dat 1 op de 3 mannen tussen de 40 en de 70 jaar last heeft van erectieproblemen. Mannen met dit probleem zoeken vaak geen oplossing uit schaamte of omdat men het een te persoonlijk probleem vindt. Nu hoeft u niet langer meer te zoeken naar een oplossing. Met de Vacurex handpomp of de Vacurex elektrische pomp verdwijnen uw problemen.

Alle klantervaringen op deze pagina, zijn van tevreden klanten die de Vacurex handpomp of elektrische pomp hebben gebruikt. Hun ervaring kan uw ervaring worden en verzeker uzelf van een effectieve handeling. Heeft u nog niet besteld? Wacht dan niet te lang, en bestel de Vacurex handpomp of de Vacurex elektrische pomp vandaag nog!

Thijs (Maassluis)

In het ziekenhuis een folder gekregen over Vacurex. Hierna even gebeld voor meer informatie over de werking (duidelijke informatie en goede service) en nu ben ik eigenaar van de vacurex handpomp. De eerste keer moest ik even kijken hoe het werkte, maar dit bleek heel simpel. Het werkt prima en ik raad het mijn bevriende leeftijdsgenoten altijd aan (ik ben 72).

John en Ineke

“Wat een geweldig apparaat is deze Vacurex handpomp! Ik gebruik deze pomp nu al maanden en krijg weer makkelijker een erectie zonder dat ik last krijg van hoofdpijn of duizelingen. Het werkt heel makkelijk en ook nog eens snel. Ik raad iedereen Vacurex aan!” Ineke en ik zijn u dankbaar voor de goede service.

Daan (Purmerend)

“Op aanraden van een bevriende specialist, die samen met mijn vrouw als enige weten van mijn 'probleem' heb ik de Vacurex handpomp gekocht om eens uit te proberen. Het resultaat is geweldig. Al binnen een paar minuten heb ik een erectie waardoor mijn vrouw en ik weer eindeloos plezier in bed kunnen hebben. Voor mij geen pillen die je iedere keer opnieuw moet kopen! Ik gebruik de Vacurex handpomp!”

Melik (Lelystad)

Omdat ik het zat was om steeds maar weer pillen te moeten kopen om een erectie te krijgen ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Omdat penispompen medisch verantwoord zijn en goed blijken te werken, heb ik gekozen voor Vacurex elektrische pomp. Twee dagen na mijn bestelling kreeg ik een heel uitgebreid pakket binnen. Natuurlijk direct begonnen met de pomp en het resultaat was overweldigend. Ik kreeg snel een erectie en het voelde ook nog eens lekker! Ik gebruik hem nu dagelijks en mijn seksleven is met sprongen vooruit gegaan.”

Ron (Berlicum)

Jarenlang had ik last van erectieproblemen. Ik vond het vreselijk dat ik mijn vrouw niet goed kon penetreren. Het is belangrijk voor onze relatie om goede seks te hebben. Ik ben echt dol op mijn vrouw en wil graag intimiteit met haar delen. Mijn vrouw had afgelopen jaren veel verschillende producten voor mij gekocht. Zo hebben we jarenlang erectiepillen en crèmes gebruikt, maar deze werkten de laatste keren minder goed. Toen was ik mijn probleem zo zat dat ik naar de huisarts ben gegaan. Die adviseerde mij om een erectiepomp te gaan gebruiken. Ik had de hoop eigenlijk opgegeven, maar ik heb hem toch maar besteld. Wat was het een opluchting om weer een erectie te kunnen krijgen. Mijn vrouw en ik kunnen weer alle intimiteit delen. Echt heerlijk!

Harrie (Amsterdam)

Ik gebruik de pomp voor een (volledige) erectie. Bij mij is de prostaat verwijderd, ik had prostaat kanker, dat is nu nog steeds goed (geen uitzaaiingen). Met Vacurex houd ik een goede erectie van 15 min, en lukt alles weer. Ik ben 67 jaar.

Ik ben heel goed te spreken over deze pomp.